Vi tråkker til

Ansvarlig for skiaktiviteten i idrettslaget vårt, Kjetil Akselsen, viser stolt fram den nye prepareringsmaskinen idrettslaget har investert i.

– Det gamle utstyret har sett sine beste dager og krevde mye vedlikehold. Når vi nå hadde muligheten, tråkket vi bokstavelig talt til og kjøpte en flott løypemaskin.

– Maskinen av merke PistenBully har 253 spreke hester og er tysk ”gründlichkeit” fra ende til annen, kan Kjetil fortelle.

– Det har lenge vært både en drøm og en plan å kunne tilby et utvidet tilbud til skiglade i bygda og som et idrettslag for bredden har vi også hatt folkehelseaspektet i fokus.

–  Vi har god og gryende rekruttering i skigruppa med mange ivrige unger på startstreken i de uformelle klubbrennene våre. Det er flott å kunne tilby optimale løyper både for klassisk og skøyting.

– Med denne maskinen har vi helt andre muligheter, utdyper Kjetil.

– Ikke bare blir det perfekte spor i lysløypa vår, men vi har også kunnet kjøre opp klassikeren Rødtind Rundt etter velvilje fra grunneierne. Løypa ligger klar og folk er velkomne til fjells.

– Men turgåere og trimmere må belage seg på å dele traséen med hundekjørere og de som kjører scooter i forbindelse med næring, presiserer Akselsen.  

By | 2017-05-13T08:49:39+02:00 30. mars 2017|