Vellykket Trilogy

Flott vær og mange deltakere gjorde lørdagens diskgolfturnering til en suksess – både sportslig og sosialt. 29 deltakere fra Narvik, Ankenes, Bodø, Tromsø, høgskolen/UiT og Beisfjord knivet om heder, ære og fine premier. Deltaker i konkurransen og styreleder i Bodø Frisbeeklubb, Stian Kristiansen hadde tatt med seg 6 av medlemmene i klubben og lagt helga til Beisfjord.

«En road trip til Beisfjord er noe vi har gledet oss til. Banen er variert og utfordrende og ikke minst er det sosialt og hyggelig. Til neste år blir vi forhåpentligvis enda flere, ikke minst damer og juniorer. Honnør til ildsjelene Stig Setså og Marte Kufås som drar i gang og gjennomfører et slikt arrangement».

Vår egen Sebastian Tarek vant juniorklassen, Marthe Nicolaysen fra Bodø dameklassen, Ole Martin Andreassen klassen for nybegynnere mens best av alle var Bodø Frisbeeklubbs Alexander Andreassen.

Stig kan fortelle at banen er til fri benyttelse og åpen til 23:00 hver dag. Idrettslaget har disker fritt til utleie. Det er bare å henvende seg til klubben om man ønsker å teste ut aktiviteten. En enkel instruksjon og innføring i regler og kutyme følger med på kjøpet.

By | 2017-05-13T08:49:43+02:00 15. august 2016|