Ski 2017-05-13T08:49:38+02:00

SKI

Avslutning av skisesongen 2019

De alltid hardtarbeidende ildsjelene iBeisfjord IL Skigruppen har pakket vekk startnumre, start- og målseil og parkert tråkkemaskinen for noen måneder.De skal ha all mulig ros for til enhver tid å holde lysløypa åpen og i World Cup-standard. Enda større klapp på skulderen skal de ha for all den aktivitet de skaper for ungene i bygda. Gjennom hele vinteren har det vært avholdt renn for de yngste én gang i uka med start og innkomst i skileiksområdet Arebakken. Hele 65 unger har deltatt på onsdagsrennene.

Forrige uke var det avslutning med premieutdeling med påfølgende traktement på Fjordhuset. Mange fornøyde skiløpere møtte opp for å få sin velfortjente pokal, diplom og lue sponset av Telenorkarusellen.

Er det noen barn som ikke har fått premien sin, så ta kontakt med Elisabeth Holsen eller Kjetil Akselsen.

Offisiell avslutning på skisesongen med premier, is, saft og doughnuts

Våre unge og håpefulle på bortoverski hadde sin offisielle sesongavslutning denne uka på Fjordhuset. Der ble det servert velvalgte ord, doughnuts, is og saft. Og selvsagt fikk alle ungene sin velfortjente statuett samt diplom for flott innsats i den skisesongen vi har lagt bak oss. Det er bare å håpe at det gir inspirasjon til å stake, skøyte og diagonalgå på når snøen legger seg igjen. For det er det sikkert at den gjør. Ikke alle 50 som har vært med på renn og trening i vinter møtte til «seremonien» i Fjordveien 144. Kanskje været var for fint og fotballkampene for mange? Uansett, de får sine premier sånn plutselig de óg.

Det er flinke foreldre og foresatte, og flinke unger som lager verdifull aktivitet i skiløypa vår. Takk!

Av | 29. mai 2018|Tags: , , , , , |

Støtt arbeidet med å preparere skiløypene i Beisfjord

Løypene i Beisfjord vedlikeholdes vinter som sommer på dugnad. Og det er ikke en rent liten innsats ildsjelene legger ned for at vi skal ha fine tur- og treningsforhold. Selv om alt arbeid gjøres på frivillig basis, har det en kostnad for idrettslaget og det hadde vært gull om vi fikk litt støtte til arbeidet med tråkkingen.
Vipps noen kroner til  nummer 504030 når du har vært ute og kost deg i traséen, så støtter du det gode arbeidet som nedlegges.

På forhånd tusen takk!

Av | 9. januar 2018|Tags: , , |

Vi tråkker til

Ansvarlig for skiaktiviteten i idrettslaget vårt, Kjetil Akselsen, viser stolt fram den nye prepareringsmaskinen idrettslaget har investert i.

– Det gamle utstyret har sett sine beste dager og krevde mye vedlikehold. Når vi nå hadde muligheten, tråkket vi bokstavelig talt til og kjøpte en flott løypemaskin.

– Maskinen av merke PistenBully har 253 spreke hester og er tysk ”gründlichkeit” fra ende til annen, kan Kjetil fortelle.

– Det har lenge vært både en drøm og en plan å kunne tilby et utvidet tilbud til skiglade i bygda og som et idrettslag for bredden har vi også hatt folkehelseaspektet i fokus.

–  Vi har god og gryende rekruttering i skigruppa med mange ivrige unger på startstreken i de uformelle klubbrennene våre. Det er flott å kunne tilby optimale løyper både for klassisk og skøyting.

– Med denne maskinen har vi helt andre muligheter, utdyper Kjetil.

– Ikke bare blir det perfekte spor i lysløypa vår, men vi har også kunnet kjøre opp klassikeren Rødtind Rundt etter velvilje fra grunneierne. Løypa ligger klar og folk er velkomne til fjells.

– Men turgåere og trimmere må belage seg på å dele traséen med hundekjørere og de som kjører scooter i forbindelse med næring, presiserer Akselsen.  

Av | 30. mars 2017|Tags: , , |

Når topplokket teller

Dette er kanskje ikke helt dagen for å introdusere det nyeste i vår praktiske profilering av idrettslaget? Hodeplagg er neppe det første man tenker på når sola skinner fra blå himmel og shorts og t-skjorte er det fornuftige antrekket. Men etter sol komme regn og hu «snur» om drøyt 3 uker. Her er i alle fall 2 stykk luer. Den røde har vi 100 av og er liksom ment å være skilua eller lua til trening…og som matcher «buff´n» vår. ikke for det, den går utmerket til dress fra Moods eller til bunad. Relativt tynn og kroppsnær, for å si det sånn.

Den blå har vi bare et par dusin av. Tanken var at trenere/ledere på sidelinja ikledd coachjakke skulle ha ei passende lue som sto til blått (eller sort). Det tynnes jo litt i toppen  hos ledersjiktet og vi tenker at vi må redusere varmetap. Å ta vare på helsa og samtidig flagge tilhørighet er en bra kombo.

Begge typer er til salgs for den beskjedne sum av kr. 150,- per stk.

Av | 31. mai 2016|

Toppen av kransekaka

Som noen kanskje har lagt merke til….om dere ikke bare er på Fjesbok, men besøker nettsida vår fra tid til annen, så har vi fyra igang salg av ypperlig skibekledning eller (om du vil) bare innmarri kult treningstøy; det ideelle antrekk for aktivitet numero uno her nord, grilling. Som jo gjerne foregår under varierende værforhold. Men til saken: Til lekker grilldress må det jo være ei lue, kompatibel med vår ekstremt populære multi head wear, aka buff. Den, altså hodeplagget, er nå satt i produksjon og vil snart være å få for en latterlig lav sum i krambua til BIL. Da skulle beisfjordbunaden være nærmest komplett.

Av | 3. mai 2016|Tags: , |