Sesongen i gang

Sjefideolog og hovedtrener Inge har sendt oss følgende, positive rapport fra Grand Cup i Tromsø:

Første kamphelg i vinterserien er unnagjort for A-laget til Beisfjord IL. Det ble en positiv opplevelse på alle måter.

  • En trivelig tur hvor det sosiale aspektet var viktig. En tilvekst på syv personer skulle integreres i gruppa. Her finner vi en ny trener, fem spillertilvekster utenfra og en guttespiller fra egen klubb.
  • Godt å se at vi ikke starter på bar bakke etter et fantastisk 2016-år. Helt tydelig at de som var med i fjor blir kontinuitetsbærere dette året. Sist år tok vi nye steg hele veien og mye av dette kan vi bygge videre på denne sesongen.
  • Hyggelig gjensyn med Øyvind Storsveen som sluttet seg til troppen lørdag kveld (har trent/spilt for Mjølner etter nyttår). Tror det var godt for både oss og ham.

Lørdag 25.02.2017:

Beisfjord IL – Storsteinnes 2-1 (1-0). Vi tok ledelsen ved en flott prestasjon av Sigve Johansen (driblet av 2-3 mann og skudd fra 20 m). I 2. omg utliknet Storsteinnes på straffe før vi avgjorde på straffe ved Johannes Nøstdahl (scoring i debuten). En grei seier mot et lag som til tider spilte stygt og brukte for mye kraft i duellspillet.

Søndag 26.02.2017:

Tromsøstudentene – Beisfjord IL 2-2 (1-2). Vi ble tidlig i kampen straffet for feil i eget forsvar. Et svakt mottak gjorde at Tromsøstudentene tok ledelsen. Tydelig at dette var et godt lag med spillere som hadde erfaring fra et høyere nivå enn vi er vant til. Likevel viste vi mental styrke ved å tilpasse oss tempoet og snu kampen på kort tid. Først kom noe som kan vise seg å bli et av årets fineste mål. Frispark fra 20-25 m – Sigve skrur ballen med kraft over muren og stang inn. Herlig å se! Kort tid etterpå scorer en av våre beste spillere i helga; Abdullahi Ali vinner ballen sentralt i banen og klinker inn 2-1 fra ca 25 m. Nydelig! Første omgang var det høy kvalitet over. Andre omgang var mer variabel, men likevel mye bra. Tromsøstudentene utliknet på overtid etter en litt uheldig retur. Her kan vi konstatere at vi må bli flinkere til å kontrollere kamper vi leder og ikke bli spilt for lave av motstander. Alt i alt likevel en meget god kamp av oss.

Tror vi har mye å glede oss til i år.

By | 2017-06-22T16:56:28+00:00 27. februar 2017|