«SAMMEN SKAL VI HEVE TRENERKOMPETANSEN I VÅR KRETS»

Det sier nyansatt trenerutvikler i Hålogaland fotballkrets, Tom Stenvoll (bildet). Nå har vi mulighet til å melde oss på:

Grasrottrener – delkurs 1 – 28.-29.sept i Narvik

https://www.fotball.no/kretser/haalogaland/utdanning/nff-grasrottrener-utdanningen/2018/grasrottrener-delkurs-1–i-narvik/

Vi oppfordrer SPESIELT trenerne i barnefotballen til å melde seg på, men også de i ungdomsfotballen og seniorfotballen som ikke har påbegynt kursrekken. Vi blir spesielt glad om damer melder seg på kursene våre da dette er et område vi virkelig ønsker å få med flere. Det nye som kommer nå er e-kurs for Grasrottrenerutdanningen. Dette er kort fortalt teoridelen på nettet, og at man møtes til praksisøkten, så dette er fremtiden hos oss alle etterhvert. Men før vi får implementert e-læringen hos kursveilederne våre så kjører vi på «gamlemåten» med klasserom og praksis.

Eget kurs for kvinner/jenter:

I samarbeid med FK Mjølner, så arrangerer vi teorien til Grasrottrener delkurs 1 og delkurs 2, i Narvik, under Peppes cup. Peppes cup er en turnering for jenter fra 7 – 12 år. Fredag 2.november starter vi opp kurset, med avslutning lørdag 3.november 17.00. Kurset er kun åpent for jenter/kvinner, og vi håper klubbene kan være med å markedsføre dette internt i egen klubb.

Tom oppfordrer til å ta direkte kontakt ved spørsmål: tom.stenvoll@fotball.no  |  475 19 601

By | 2018-09-06T12:53:47+02:00 6. september 2018|