Beisfjord IL FlexiGolf 2016

Lørdag 17. september braker det løs med Beisfjord IL FlexiGolf 2016. Dette er en litt annen turneringsform enn den vanlige. Her kan man spille når man selv måtte ønske, og med hvem man selv måtte ønske å spille med. Vi legger scorekort klare i en boks ved postkassen til BIL (på Fjordhuset). Det man gjør er veldig enkelt! Man henter et scorekort i boksen, går en runde med venner/familie, og skriver scoren underveis. Når man er ferdig, legger man scorekortet i postkassa til BIL.
 Man kan spille mellom kl. 10 og 18, og etter kl. 18 samler vi inn alle scorekort og kårer vinnerne i de forskjellige klassene som har vært representert denne dagen.

Så her er det ingen unnskyldning for ikke å delta!!! ALLE kan få til en runde innenfor den angitte tidsrammen! Og at man aldri har spilt turnering før, bør heller ikke være noe problem… Dette blir jo bare som en runde med gode venner. Eneste forskjellen er at man leverer inn scorekortet i etterkant.

Få med HELE familien på en runde diskgolf denne dagen! Og se hvem av dere som takler banens mange utfordringer best…!

De som ikke har egne disker kan låne gratis av BIL. Diskene vil settes frem utenfor Fjordhuset. Det er bare å låne, og legge tilbake etter bruk.

Helga etter (24.9.) spilles Beisfjord OPEN 2016. Akkurat den turneringa skulle også gått den 17., men kollisjon med Arctic Disc Golf Tour (ADGT) gjorde en forflytning på kalenderen nødvendig.

By | 2017-05-13T08:49:43+02:00 6. september 2016|