Beisfjord-Bua

Vår driftige og til tider omnipotente leder, Marte, er gradvis i ferd med å reise seg som fugl Føniks fra asken etter en skjellsettende flytteprosess. I og med at hun tar det tyngende og ansvarsfulle vervet som yppersteprestinne for BIL-klanen på største alvor, er tanker rundt utviklingen av idrettslaget en prioritert oppgave 24/7.

Siste ”lyspære” (sikkert midt på lyse natta) ga idéen om å gjøre litt som et bunnlag i vår øverste divisjon (uten å nevne at det hører hjemme i Tigerstaden), har gjort gjort med suksess: etablert ei sjappe, et utsalg for effekter. Ikke i blått og rødt, men i rødt og blått. Men også inkorporere bruktsalg.

Det har resultert i Beisfjord-Bua.

Bua, med adresse Fjordveien 144, vil ha egne og egnede lokaler, reduserte, men fleksible åpningstider. Det vil være salg av ulike BIL-effekter (luer, ”buff”, gensere, skjerf, turkopper…)

Dessuten ønsker vi å selge brukt utstyr med en viss sportslig relevans. Er det noen som har utstyr de kunne tenke seg å donere idrettslaget og/eller vurderer å selge, så ta kontakt. Kommisjonsbasert salg tenker vi kan fungere. Gjenbruk er i tida og vi i det moderne BIL følger trendene. Ingen grunn til å la utstyr støve vekk i kjeller og på loft om andre kan dra nytte av det…..og idrettslaget bokføre en liten gevinst.

Mer info følger om kort. Dette bare som en ”teaser” og bevis på at man ligger da ikke på latsida.

By | 2017-05-13T08:49:45+02:00 18. mai 2016|