A-lag 2017-05-13T08:49:37+00:00

A-lag

Sesongen er over – vi ser bakover og framover

Det har vært lite aktivitet på www i det siste og webmaster beklager. På A-lagsnivå har i korte trekk det skjedd at IL Morild 2 ble kretsmester i 5. divisjon ved å slå begge de andre avdelingsvinnerne. Vinneren i avdelingen i Lofoten, Knausen FK ønsket ikke å rykke opp og blir ergo å spille i 5. også neste år. Harstad IL vant vår avdeling og spiller i 4. neste år. Som mange husker, knuste vi HIL her hjemme, og dersom ikke fotball hadde vært et urettferdig spill, så hadde vi gått til topps. Men det er kanskje ikke det vi vil?

Vi som styrer og steller litt i kulissene, håper at det laget som gledet oss i så mange (og frustrerte oss i noen) kamper i 2018-sesongen blir å finne på terminlista også i 2019. En ekstra takk til Ishak og Theodor!

Av | 8. november 2018|Tags: , , |

Tilbake på vinnersporet

Gutta i rødt og blått slo tilbake etter det sure tapet for nabo Hardhaus og slo SOIF 2 3-1 i flomlyset på Nordkraft Energistadion tirsdag kveld. Motstanderen fra Evenskjer var en fin test, et lag med hovedsakelig unge gutter ispedd solid rutine, og som kom for å spille fotball og ikke bare «kælke» kula. Kudos! Ivan var i godt slag (nesten grusom) og noterte seg for både den første og den andre scoringen slik at vi kunne gå til pause med den livsfarlige ledelsen 2-0. Lukas Beck-Hansen gjorde sin debut på A-laget og markerte seg nokså umiddelbart med å øke ledelsen til 3-0 på aller ypperste og sedvanlig fotrappe vis. Simen var solid mellom stengene, Elias B på vei mot godt gammelt nivå, Johan, Simon og Johannes påskrudd, Lars & Jørgen som alltid en håndfull og en stein i skoen for ethvert forsvar. Alt i alt fin fotball og godt gjennomførte 2 x 45 anført av Fredrik C. 

Av | 19. september 2018|Tags: , , , , , |

Beisfjord tilbake på sporet

Etter to kamper med poengdeling for våre tapre menn, sist mot SOIF borte, var Beisfjords lag i 5. divisjon tilbake på vinnersporet med en fortjent 2 – 1 seier over samarbeidslaget Gratangen/Bjerkvik/Grovfjord 2 tirsdag kveld. Beisfjord tok ledelsen midtveis i 1. omgang ved Sander Harlund og var det dominerende laget i samfulle 45, men gjestene var ikke ufarlige på sine kontringer. Det spillemessige overtaket vedvarte utover i 2. omgang uten at hjemmelaget maket «å drepe matchen.» Da skjer det som så ofte skjer, gjestene slår giftig tilbake og skaper balanse i regnskapet et snaut kvarter før slutt. Målscorer; Andreas Martinsen. Men de røde og blå ville det annerledes da innbytter Ivan Mikjev på elegant vis fintet hele forsvaret til GBG sjakk matt – og med et kontrollert skudd, utagbart for keeper, sikret 3 verdifulle poeng. Da var det spilt 89 minutter.

Og 4 minutter etter kunne kampens gode dommer, Vilde Kramer, blåse av en underholdende og spennende kamp.

Av | 13. juni 2018|Tags: , , |

112? Vi vil rapportere om et ran

Etter å ha blitt tvunget til å spille sine første hjemmekamper på lånt gress, sesongdebuterte Beisfjords A-lag i 5. divisjon på eget kunstgress fredag kveld. Det ble ingen lykkelig retur. Etter å ha ledet 2 – 0 ved pause, dominert kampen totalt og brent en rekke hundreprosent-sjanser var skuffelsen stor etter å ha sløst bort 2 poeng ved å spille 3 – 3 mot Kvæfjord – et flatterende resultat for gjestene. Som slett ikke var noe dårlig fotballag. Det er nesten umulig å fatte at ikke gutta våre klarte å «drepe» matchen etter et så massivt overtak i spill og sjanser, men det er jo typisk at man får en i trynet når man ligger og presser. Kred skal gutta ha for virkelig å ville spille fotball.

Målene til Beisfjord ble satt inn av Ivan Mikjev og Johannes Nøstdahl (2). Nøstdahls andre kom fra 11-meteren og burde sikret alle poengene, men på overtid kontret gjestene inn utlikningen. Og «ranet» var et faktum.

Av | 3. juni 2018|Tags: , , |

Herlig seier over Hardhaus

Etter seier i første seriekamp mot Liland gikk BIL på et bortetap mot Grytøy – på en kveld der ingen, absolutt ingen hadde dagen, og vi røyk 0-3. Så derfor var det Ibestad som måtte tåle trøkken da gutta reiste kjerringa og vant hjemmeborte iHåkvik med sifrene 5 – 1. Johannes Nøstdahl (2), Thomas W. Jørgensen, Jørgen Sjåfjell og Jørgen Tørnes scoret målene.

Så kom seieren vi gjerne ville ha, mot én av seriefavorittene, Hardhaus. I fjor ble vi sendt hjem som slakt fra Ankenes, men årets kamp ble en annen affære. Og selv om sportsklubben yppet seg til tider, taler tallene for seg; solid 4 – 1seier til de røde og blå. Marcus F. Olsen, Erik Pettersen og Eivind Nilsen (2) står for målene til Beisfjord.

Neste kamp er hjemme (endelig) på eget kunstgress mot Kvæfjord på førstkommende fredag (01.06.)

Av | 30. mai 2018|Tags: , , , , |

God start på sesongen for A-laget

Vertene, Liland ble fraløpt og grundig slått i sesongdebuten for A-laget vårt. 2-0 i vår favør ved pause ble til 7-0 etter 90 minutter. Da dommer Bengt Åke Øverås blåste for full tid hadde kaptein Fredrik T. Collin scoret ett, det samme hadde «man of the match,» Lars Sørensen mens måltjuven Eivind Nilsen hadde notert seg for to nettkjenninger. Hat-tricket (men sikkert ikke matchballen) fikk Marcus Olsen – to av dem fra 11-meter’n. Liland ble stående igjen med null poeng, 3 gule og ett rødt kort.

Så en god start for «nye» Beisfjord tross vanskelige rammevilkår. Men vi har en rekke treningsvillige klassespillere og to trenere, Ishak og Theodor, som jobber godt og målrettet. Småstein i skoa og skjær i sjøen er til å overvinnes.

Vi skulle egentlig ta imot Kvæfjord onsdag i neste uke, men på grunn av baneforholdene er denne kampen utsatt til 25. mai. Neste utfordrer blir da Grytøy på Harstad stadion 15.5.

Av | 4. mai 2018|Tags: , , , , |