LG 13 (BIL/HARDHAUS) 2018-02-04T20:26:07+00:00

LG 13

Slutt på samarbeidet mellom rødt og grønt

Det flotte samarbeidet mellom Hardhaus og Beisfjord G13/14 har opphørt. Det har vært to fine år med ei flott spillergruppe…mange fine opplevelser og gode resultater. De to sesongene har gått som en runde på go-cart banen i Piteå; uhorvelig raskt. Fra første stund var alle en sammensveiset gjeng, men grunnlaget for å fortsette var ikke tilstede. Til det var gruppa for liten og muligheten til å still et lag i 11′ r neste år var ikke mulig. Så nå har de fleste blitt tatt opp i den fine gjengen til Mjølner 2005, noen blir i Hardhaus og noen går til Håkvik. Gutta tilhørende BIL synes nok det er litt vemodig og rart, men Johannes, Tobias, Matteo, Sebastian og Birk har blitt godt mottatt på stadion. Og det samme gjelder for Emil og Jakob.

Takk, Hardhaus!

Takk, Kenneth, Stian, Alf og Robert…og alle andre foreldre som har stilt opp. Alltid. Nydelige folk.

Av | 8. november 2018|Tags: , , , , , |

Brage Trondenes på besøk

Foreldre og foresatte fikk is og kaffe og spillerne fikk med seg ett poeng da Brage Trondenes kom på besøk i selveste Fjorden onsdag 5.9. Beisfjord/Hardhaus G13 måtte tåle et tap i forrige kamp mot Harstad-motstand i form av Medkila, men i 3-3 kampen mot BT ble det altså ett poeng. Det kunne godt vært 3. Og det kunne fort vært en smultring. Vi var klart best de første 35 mens gjestene var nære full pott med en solid sluttspurt.

Av | 7. september 2018|Tags: , , |

FUNN Cup 2018

Alle våre lag, med et selvsagt uttak av A, var med i årets utgave av Funn Cup – med mer eller mindre resultatmessig suksess, uten at det nødvendigvis spiller noen vesentlig rolle. G16 gjorde en god turnering ved å spille seg fram til bronsefinale. Der dessverre pokalen glapp. Men det viktigste var  gode prestasjoner.

En sterkt redusert utgave av samarbeidslaget BIL/Hardhaus G13 fikk hard medfart i sin gruppe og i plasseringskampene mot motstander som var både ett og to år eldre. Men i det lå det nyttig læring i det som var lagets første møte med 11 mot 11 og mål med målene 244 x 732.

Hvordan de andre lagene i idrettslaget opplevde turneringen vites ikke da herværende redaksjon ikke har fått hverken ord eller bilder. Og noen utegående reporter har vi ikke – ei heller undersøkende eller oppsøkende journalister.

Av | 30. mai 2018|Tags: , , |

Berg & dalbane i Bodø

Beisfjord/Hardhaus G13 deltok i helga i Løvold Cup i Bodø. Den tradisjonsrike turneringa som er kjørt sammenhengende i 30 år under forskjellige navn trakk 115 guttelag fra fjern og nær. Og ble spilt på fine kunstgressbaner på Aspmyra. G13 kom litt skjevt ut og gikk på en smell, nær sagt som vanlig, i første kamp. Men gned søvnen ut av øynene og reiste seg mesterlig ved å slå Bodø Glimt og Hunstad i de neste kampene. B/G-laget gikk på sitt første tap på 3 år. Det resulterte i at vi gikk til kvartfinale, men måtte dessverre se oss slått av et annet Glimt-lag, laget som vant cupen ved å slå FKM 4-2 i finalen. Vi må kunne konkludere med flott innsats tross ufrivillige hjemmesittere, sykdom, flere skader underveis og «søndagsutfordringen» for sentrale spillere som gjorde at vi var helt på felgen mannskapsmessig. Men de som kunne trekke på seg den røde drakta gjorde en kjempeinnsats. Ikke minst var det sosialt og hyggelig på flatseng i klasserom – et format som bygger lag, samhold og kameratskap, noe som er minst like viktig pokaler i skapet. Ros også til Robert som var alenefar for alle gutta på Østbyen skole og engasjert manager på sidelinja…i Alfs beklagelige fravær. Flott jobba av alle foreldre og foresatte som stilte opp 247.

Av | 23. april 2018|Tags: , , , , |

Hospitering

Her finner dere et dokument som trekker opp noen retningslinjer for hospitering – noe som er aktuelt fra nå av og utover.

HOSPITERING (PDF)
Av | 6. november 2017|Tags: , , , |

Idrettsheia Cup 2017

Sammen med 95 andre lag deltok BIL MP10 og LG12 i Idrettsheia Cup på Sjøvegan i helga. Det vil si, turneringa er et 1-dags konsept, tett og kompakt. Vårt G10-lag møtte Bardu, Brøstadbotn, Sortland og vertene, Salangen. Etter en litt treg innledning kulminerte det med seier over hjemmelaget. 0-2 ved pause ble mesterlig snudd til 5-2.

Lilleguttene, som ikke er så små lenger, valset over Ibestad med 8-2, Lavangen med 10-1 og ga Bardu en leksjon tiki-taka som endte 10-0. I siste kamp møtte vi endelig god og tøff motstand i Blåmann fra Tromsø. Vi ledet tidlig 3-0 og så ut til å spasere mot ”puljeseier”, men slitne bein og hoder samt skader gjorde at vi ble hengende litt i tauene og måtte akseptere uavgjort 3-3 ved kampslutt.

Men alt i alt kjempeinnsats av våre gutter – som i tillegg til å spille fin fotball er gode ambassadører for klubben. La oss si det slik; vi gir ikke ved dørene!

Av | 3. september 2017|Tags: , , , , , , |